Despre noi

Societatea DAV CON DESIGN , societate cu capital integral romanesc a fost infiintata in anul 2004 , avand sediul in Bucuresti.
Obiectul de activitate se situeaza in sfera constructiilor edilitare .
In principal suntem axati pe tot ceea ce tine de amenajari interioare , finisaje interioare si exterioare, precum si consolidari imobile , mansardari sau chiar constructii de case la cheie.
Deoarece avem o indelungata si bogata experienta atat teoretica cat si practica , putem afirma ca intotdeauna vom gasi solutia potrivita pentru satisfacerea cerintelor clientului.
Suntem la curent cu noutatile aparute in domeniul constructiilor pe plan mondial referitoare la materiale , utilaje si metode de lucru.
De aceea le oferim intotdeauna clientilor nostri consiliere avizata in concordanta cu tot ceeace este nou , calitativ , mai performant , astfel incat lucrarea executata sa le confere un grad maxim de satisfactie.
Avem o bogata retea de colaboratori furnizori de materiale de constructii .
Acestia ne pot oferi de multe ori preturi preferentiale sau discounturi de care pot beneficia in functie de contract si clientii nostri.
De asemeni , avem colaboratori care activeaza in domeniul proiectarii , arhitecturii , designului si care pot asigura suportul necesar realizarii proiectelor si al obtinerii avizelor necesare.
CALITATEA LUCRARILOR executate , RESPONSABILITATEA , PROMPTITUDINEA si PRETUL CORECT ne-au ajutat sa avem o evolutie permanenta.
Dorim sa avem clienti multumiti !
Consideram ca un client multumit este nu numai o mare satisfactie pentru executant dar si cea mai buna reclama !

Contorizare

Validare cod

Valid XHTML 1.0 Transitional

Calendar

ianuarie 2021
L Ma Mi J V S D
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031