Constructii-termoizolatii fatade

IZOLAREA TERMICA A FATADELOR

Fatada unei case este prin excelenta imaginea pe care o prezinta acea casa. Inainte de a intra in casa, invitatii sau prietenii, vad mai intai fatada casei dupa care isi vor face o idée despre dumneavoastra. Este deci primordial ca fatada casei, sa fie pe gustul, dar adaptata si nevoilor dumneavoastra.

Nu numai aspectul estetic trebuie luat in considerare. Un alt criteriu important al fatadei unei case este izolarea termica a acesteia.

O buna izolare termica permite un confort mai bun al locatarilor si de asemenea, o diminuare considerabila a pretului facturii de incalzire.

Firma Constructii Bucuresti Montaj Tavan Fals Montaj Rigips Montaj Gresie

 

 

DE CE O IZOLARE TERMICA LA EXTERIOR ?

Izolarea termica la exterior, permite reducerea pierderilor de caldura care traverseaza peretii exteriori, evitandu-se puntile termice si patrunderea frigului in zidarie . Izolarea prin exterior aduce avantajul impiedicarii condensarii si formarii mucegaiului in interiorul locuintei.

Un alt avantaj al izolarii termice prin exterior este acela de a permite casei conservarea la maximum a inertiei sale termice. Peretii nu vor fii reci la atingere si ocupantii nu vor avea senzatia dezagreabila a curentilor de aer .

In concluzie, un alt avantaj de loc neglijabil al izolarii termice prin exterior este acela de a nu reduce suprafata locuibila a imobilului.

 

Contorizare

Validare cod

Valid XHTML 1.0 Transitional

Calendar

ianuarie 2021
L Ma Mi J V S D
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031